Terrein met hoogteverschillen en ruimte voor gecontroleerde waterpartijen

Van paardenpension naar de implementatie van een Paddock Paradise

Deze voormalige varkenshouderij heeft zich in de loop van een aantal jaar omgezet tot paardenpension met als einddoel de implementatie van een Paddock Paradise. Uitdaging op dit perceel was om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte rondom het bouwblok en het terrein zo in te richten dat het een werkbaar en aantrekkelijk geheel zou vormen.

Plaats:
Heide, Limburg
Aantal paarden:
Tot 25
Oppervlakte:
Ca 17.500m2
Opdrachtgever:
Paddock Paradise Venray
Opdracht:
  • Ontwerp 2D
  • Opstellen beplantingsplan
  • Aanleg Paddock Paradise
  • Leveren en plaatsen voerstations
  • Leveren afrasteringsmateriaal en poorten
  • Leveren en aanbrengen oever/zuurstof beplanting
Natuurlijke oplossingen

Opstellen beplantingsplan

Paddock Paradise Nederland, vertrekt vanuit de natuur van het wilde paard en biedt een biologisch onderbouwd basissysteem dat werkt: droge, stimulerende huisvesting, een gezond dieet, weloverwogen training en natuurlijke hoefbekapping.

Als pupil van Jaime Jackson, grondlegger van Paddock Paradise, heeft Björn Rhebergen ruim twintig jaar ervaring en weet hij als geen ander wat écht goed is voor jouw paard. Met toewijding en passie deelt Björn zijn kennis wereldwijd en vanuit Nederland heeft hij al vele paddocks mogen ontwerpen en realiseren.

Natuurlijke hoefverzorging

Cursussen en opleidingen

Wij willen onze jarenlange ervaring op het gebied van hoef-verzorging en huisvesting voor paarden graag met jou delen. Een natuurlijk ogend, attent en ontspannen paard. Volop in beweging en vertrouwd met de paarden en mensen om haar heen.

De onvoorwaardelijke liefde die jij voelt voor jouw paard begrijpen wij als geen ander. Echter zijn veel eigenaren zich niet bewust van de oorsprong, de natuur van het wilde paard. Dat wat in essentie écht goed voor haar is.

Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Heb jij je droomhuis gekocht, maar ontbreekt het nog aan die droomplek voor je paarden? Of ben jij hippisch ondernemer of boer op zoek naar een nieuwe invulling van je bedrijf? Wellicht zijn we een goede match! Wat denk jij?